• About
  • Advertise
  • Privacy & Policy
  • Contact
Argument MK
Advertisement
  • Ballinë
  • Maqedoni
  • Kosovë
  • Shqipëri
  • Bota
  • Sport
  • Ekonomi
No Result
View All Result
  • Ballinë
  • Maqedoni
  • Kosovë
  • Shqipëri
  • Bota
  • Sport
  • Ekonomi
No Result
View All Result
Argument MK
No Result
View All Result
Home Kuzhina

Recetë për lakër të ëmbël me mish të terur: Një drekë e shijshme që do të kënaqë të gjithë familjen

usrargument by usrargument
08/11/2021
in Kuzhina
0
Recetë për lakër të ëmbël me mish të terur: Një drekë e shijshme që do të kënaqë të gjithë familjen
0
SHARES
1
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Lakra e ëmbël është jashtëzakonisht e shijshme, ndërsa mishi i terur i japin një shije të veçantë të cilës askush nuk mund t’i rezistojë

Ata që pretendojnë se nuk u pëlqen lakra e ëmbël do ta provojnë gjithashtu të përgatitur në këtë mënyrë, transmeton Telegrafi.

Përbërësit:

▪ 2 kg lakër
▪ së paku 350 g mish të terur
▪ 500 ml lëng domate
▪ 2 qepë
▪ 1 karotë
▪ 4 thelpinj hudhra
▪ kripë, piper
▪ 1 lugë spec të kuq (i bluar)
▪ 3 lugë yndyrë
▪ 2 lugë uthull
▪ erëza për shije

Përgatitja:

Qitni ujë dhe uthull në një tenxhere më të thellë, pastaj vendosni brinjë. I zieni për rreth 15 minuta, i kulloni dhe i shpëlani me ujë të vakët.

Pritini lakrën, qepën dhe hudhrën në kube, dhe karotën në shkopinj.

Vendoseni yndyrën në tenxhere dhe ngroheni, pastaj vendosni qepën dhe hudhrën të ziejnë me pak ujë.

Kur qepa të marrë ngjyrë të artë, vendosni gjysmën e lakrës së prerë në feta, shkopinjtë e karotës, hidhni gjysmën e erëzave, radhisni mishin e terur, pastaj shtoni pjesën tjetër të lakrës, së cilës gjithashtu do t’i hidhni erëza.

Hidhni të gjithë lëngun e domates dhe ujin për t’u njomur, pastaj vendosini të ziejnë. Kur lakra të jetë zbutur, hidhni më shumë ujë.

Zieni lakrën për rreth 40 minuta, pa e trazuar, në një temperaturë mesatare.

Shërbejeni me bukë të bërë në shtëpi.

Ju bëftë mirë.

Previous Post

Efektet anësore të qarkullimit të dobët të gjakut

Next Post

Byrek me brumë të gatuar me tri lloje djathi: Më të butë dhe më të shijshëm as që mund të ketë!

usrargument

usrargument

Next Post
Byrek me brumë të gatuar me tri lloje djathi: Më të butë dhe më të shijshëm as që mund të ketë!

Byrek me brumë të gatuar me tri lloje djathi: Më të butë dhe më të shijshëm as që mund të ketë!

Stay Connected test

Recent News

6 viktima, 600 raste të reja dhe 743 pacientë të shëruar nga Covid

11/08/2022
Ministria e Arsimit: Kishte tentim për sulm nga hakerë por pamjet nuk janë nga kamerat e tona

MASH: Viti shkollor fillon më 1 shtator, vijojnë aktivitet përgatitore për fillim të suksesshëm

11/08/2022
Për përparim të sigurt të të rinjve, nevojiten hapa seriozë dhe bashkëpunim të rajonit

Për përparim të sigurt të të rinjve, nevojiten hapa seriozë dhe bashkëpunim të rajonit

11/08/2022
Sociologët: Kemi vënë në dukje problemet me mësimin e sociologjisë dhe edukimit qytetar

Sociologët: Kemi vënë në dukje problemet me mësimin e sociologjisë dhe edukimit qytetar

11/08/2022
Argument MK

Të gjitha të drejtat e përmbajtjes në këtë portal janë të rezervuara.

  • About
  • Advertise
  • Privacy & Policy
  • Contact

© 2021 Developed by - ANET 2021.

No Result
View All Result

© 2021 Developed by - ANET 2021.

This website uses cookies. By continuing to use this website you are giving consent to cookies being used. Visit our Privacy and Cookie Policy.