By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
Argument-MKArgument-MK
  • Balllina
  • Maqedoni
  • Shqipëri
  • Ekonomi
  • Bota
  • Analiza
  • Kronika
  • Showbizz
  • Sport
  • + Më tepër
Reading: ‘Nuggets’ pule nga furra: Kafshata të mrekullueshme të cilat nuk harrohen lehtë!
Share
Notification Show More
Font ResizerAa
Font ResizerAa
Argument-MKArgument-MK
  • Editorial
  • Analiza
  • Rekomanduar
  • Balllina
  • Maqedoni
  • Shqipëri
  • Ekonomi
  • Bota
  • Analiza
  • Kronika
  • Showbizz
  • Sport
  • + Më tepër
Follow US
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Argument-MK > Blog > Kuzhina > ‘Nuggets’ pule nga furra: Kafshata të mrekullueshme të cilat nuk harrohen lehtë!
Kuzhina

‘Nuggets’ pule nga furra: Kafshata të mrekullueshme të cilat nuk harrohen lehtë!

admin
Last updated: 29/04/2024 08:17
By admin 2 Min Read
Share
SHARE

Copa mishi pule, të njohura si nuggets, janë ushqim i popullarizuar në gjithë botën, posaçërisht te fëmijët dhe popullata e re

Përbërësit:

– ¾ e filxhanit miell;
– 1 lugë e vogël hudhër pluhur;
– 1 lugë e vogël kripë;
– ¾ e lugës së vogël piper të zi të bluar të freskët;
– 2 vezë;
– 2 filxhanë kinoe të zier;
– 900 g mish të bardhë pule pa lëkurë, të prerë në pjesë;
– salcë nga mustarda dhe mjalti, sipas dëshirës;
– salcë për skarë, sipas dëshirës.

Përgatitja:

Nxehni furrën në 200 gradë. Mbështilleni tepsinë me letër për pjekje dhe lyeni me vaj.

Në një tepsi të madhësisë mesatare përzieni miellin, hudhrën pluhur, kripën dhe piperin dhe tundni derisa të bashkohen.

Në një tepsi tjetër tundni vezët, ndërsa në të tretën qitni kinoen e zier.

Merrni një copë mish dhe njomeni në përzierjen me miell, pastaj në vezë, ndërsa pasi që teprica të kullohet, rrotullojeni në konoe.

Qiteni në tepsi dhe përsëriteni të njëjtin veprim me pjesët e tjera të mishit.

- Advertisement -
Ad imageAd image

Piqni mishin derisa të marrë ngjyrë të artë dhe të piqet tërësisht rreth 12 deri 15 minuta.

Mishin gjysmë të përgatitur rrotullojeni në anën tjetër. Sipas dëshirës shtoni edhe pak kripë dhe piper dhe shërbejeni me salcat e sipërpërmendura apo bëni ndonjë salcë sipas shijes suaj.

Ju bëftë mirë!

- Advertisement -
Ad imageAd image

You Might Also Like

Si ta ngrini rrushin dhe ta shijoni gjatë gjithë vitit

Ajvar i përkryer: Receta e detajuar për shije unike

Pastë vegjetariane me krem arrash dhe perime të freskëta

Katrorka çokollate me lajthi

Recetë për akullore me banane dhe kos të përgatitur në shtëpi: Ëmbëlsirë për ditët e verës së tmerrshme

Share This Article
Facebook Twitter Whatsapp Whatsapp LinkedIn Email Copy Link Print
Previous Article Shëndeti nga ora në orë
Next Article Po, edhe kjo është Škoda

Stay Connected

FacebookLike
TwitterFollow
YoutubeSubscribe
TelegramFollow
- Advertisement -
Ad imageAd image

Latest News

Thaçi mobilizon strukturat e PDSH-së në Gostivar
Maqedoni TOP LAJM
Problemet dentare tek fëmijët, Abazi: Duhen vizita të rregullta tek dentisti
Maqedoni TOP LAJM
Alarmohet NATO, anija ruse ankorohet shumë pranë bregut të Gjermanisë
Bota Maqedoni TOP LAJM
Kujdes kur udhëtoni drejt Greqisë, paralajmërohet grevë nga ana e doganierëve
Maqedoni Shqipëri

Ndalohet ribotimi i përmbajtjes (lajmeve dhe të gjitha shkrimeve të tjera) pa lejen me shkrim të portalit “Argument”.

Quick Link

  • Editorial
  • Analiza
  • Rekomanduar

Sign Up for Our Newsletter

Subscribe to our newsletter to get our newest articles instantly!

© 2024 ArgumentMK - . All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?