By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
Argument-MKArgument-MK
  • Balllina
  • Maqedoni
  • Kosovë
  • Shqipëri
  • Ekonomi
  • Bota
  • Analiza
  • Kronika
  • Showbizz
  • Sport
  • + Më tepër
Reading: A keni provuar mish rose me portokall? Me këtë specialitet tavolina juaj do të duket e mrekullueshme!
Share
Notification Show More
Font ResizerAa
Font ResizerAa
Argument-MKArgument-MK
  • Editorial
  • Analiza
  • Rekomanduar
  • Balllina
  • Maqedoni
  • Kosovë
  • Shqipëri
  • Ekonomi
  • Bota
  • Analiza
  • Kronika
  • Showbizz
  • Sport
  • + Më tepër
Follow US
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Argument-MK > Blog > Kuzhina > A keni provuar mish rose me portokall? Me këtë specialitet tavolina juaj do të duket e mrekullueshme!
Kuzhina

A keni provuar mish rose me portokall? Me këtë specialitet tavolina juaj do të duket e mrekullueshme!

admin
Last updated: 08/02/2024 15:56
By admin 1 Min Read
Share
SHARE

Ky specialitet përfundimisht do të bëhet një ndër specialitetet tuaja më të dashura

Mishi i shijshëm i rosës i kombinuar me aroma të ëmbla të mjaltit dhe portokallit më së miri do të shkojnë me pataten e pjekur, por mundet edhe me makarona, hikërr apo pure.

Përbërësit:

– 1 rosë,
– 80 gr. mjaltë,
– 3 lugë të vogla uthull vere;
– 3 lugë të vogla vaj ulliri apo vaj luledielli;
– 2 lugë të vogla yndyrë;
– 1 portokall;
– 50 ml ujë,
– kripë.

Përgatitja:

Rosën e pastruar rrotullojeni në kripë edhe nga jashtë edhe nga brenda.

Në tepsi përzieni mjaltin, uthullën dhe vajin dhe me të lyeni rosën nga të gjitha anët.

Mund të vendosni në të gjysmë portokalli.

Pastaj vëreni rosën në kallëp të vajosur, qitni ujë të valuar në fund dhe piqeni në furrë në 190 gradë Celsius.

- Advertisement -
Ad imageAd image

Gjatë pjekjes herë pas here lyeni rosën me përzierjen e mbetur të mjaltit dhe qitni ujë të nxehtë.

Pas një ore radhisni pranë rosës feta portokalli dhe piqeni edhe një orë.

Le të qëndrojë pak para se ta pritni në copë të vogla.

- Advertisement -
Ad imageAd image

Ju bëftë mirë.

You Might Also Like

Tavë me perime dhe patate në furrë

Makarona me kungulleshka, arra dhe djathë krem

Qofte me mish peshku

Pogaçe e shpejtë me kos që nuk gatuhet

Spageti që ‘kërcasin’ me salcë pa mish: Receta më e mirë për pjatën më trendi

Share This Article
Facebook Twitter Whatsapp Whatsapp LinkedIn Email Copy Link Print
Previous Article Tortë çokollatë me shije të përsosur: Zbukurojeni tavolinën me fantazinë e shijes së mrekullueshme!
Next Article Vellkovski: Shërbimet inspektuese do të kontrollojnë nëse fëmijët në kopshte janë të vaksinuar kundër kollës së mirë

Stay Connected

FacebookLike
TwitterFollow
YoutubeSubscribe
TelegramFollow
- Advertisement -
Ad imageAd image

Latest News

Dortmundi cakton çmimin për Karim Adeyemin
Sport
Një shqiptare shpëton Zvicrën/ Riola Xhemaili siguron kualifikimin në Kampionatin Europian
Sport
Wengeri i del në mbrojtje Kupës së Botës për Klube
Sport
Arrihet marrëveshja, finalja e Botërorit 2030 do të luhet në ‘Santiago Bernabeu’
Sport

Ndalohet ribotimi i përmbajtjes (lajmeve dhe të gjitha shkrimeve të tjera) pa lejen me shkrim të portalit “Argument”.

Quick Link

  • Editorial
  • Analiza
  • Rekomanduar

Sign Up for Our Newsletter

Subscribe to our newsletter to get our newest articles instantly!

© 2024 ArgumentMK - . All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?