By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
Argument-MKArgument-MK
  • Balllina
  • Maqedoni
  • Shqipëri
  • Ekonomi
  • Bota
  • Analiza
  • Kronika
  • Showbizz
  • Sport
  • + Më tepër
Reading: Bujurdi grek është gjithçka që ju nevojitet në këto ditë të nxehta vere
Share
Notification Show More
Font ResizerAa
Font ResizerAa
Argument-MKArgument-MK
  • Editorial
  • Analiza
  • Rekomanduar
  • Balllina
  • Maqedoni
  • Shqipëri
  • Ekonomi
  • Bota
  • Analiza
  • Kronika
  • Showbizz
  • Sport
  • + Më tepër
Follow US
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Argument-MK > Blog > Kuzhina > Bujurdi grek është gjithçka që ju nevojitet në këto ditë të nxehta vere
Kuzhina

Bujurdi grek është gjithçka që ju nevojitet në këto ditë të nxehta vere

admin
Last updated: 31/07/2024 08:18
By admin 2 Min Read
Share
SHARE

Kombinimi i shijeve është i parezistueshëm dhe është gati për 15 minuta

Kjo është një recetë për hedonistët e vërtetë.

Përbërësit:

▪ 200 g djathë feta ose djathë i bardhë i ngjashëm (deleje, dhije)
▪ 50 g kaçkavall
▪ 1 domate e prerë në kubikë të vegjël
▪ 3 lugë vaj ulliri
▪ ½ lugë rigon
▪ 1 piper jeshil i freskët i nxehtë (nëse nuk ju pëlqen i nxehtë, vendosni piper të zakonshëm)

shutterstock

Përgatitja:

Ndizni menjëherë furrën në 200 gradë. Më së miri është të merrni një enë të vogël rezistuese ndaj zjarrit.

Vendosni folien, një copë më të madhe, në mënyrë që të mbështillni gjithçka më vonë, pastaj sipër letrën e pjekjes. Në mes vendosni një copë djathë feta. Mbi feta hidhni domaten që keni prerë në kubikë të vegjël dhe sipër piper djegës ose piper të zakonshëm, sipas dëshirës.

Lyejeni gjithçka me vaj ulliri dhe spërkatni me rigon. Sipër rendisim kubikë kaçkavalli. Pasi të keni vendosur të gjithë përbërësit, merrni skajet e folies dhe mbyllini në një pako, të cilën e fiksoni mirë sipër. Nëse e gatuani në një enë të vogël, mjafton ta mbuloni me letër alumini.

E pjekim në 200 gradë për rreth 15 minuta derisa djathi të shkrijë.

- Advertisement -
Ad imageAd image

Nxjerrim bujurdin dhe më pas me lugë i shtypim mirë të gjithë përbërësit për t’i përzier.

Shërbejini me bukë të thekur.

Ju bëftë mirë.

- Advertisement -
Ad imageAd image

You Might Also Like

Ajvar i përkryer: Receta e detajuar për shije unike

Pastë vegjetariane me krem arrash dhe perime të freskëta

Katrorka çokollate me lajthi

Recetë për akullore me banane dhe kos të përgatitur në shtëpi: Ëmbëlsirë për ditët e verës së tmerrshme

Fileto pule me limon dhe rozmarinë, me perime të pjekura

Share This Article
Facebook Twitter Whatsapp Whatsapp LinkedIn Email Copy Link Print
Previous Article Sfidë e madhe për prodhuesit e veturave – vitin e ardhshëm, mund të paguajnë miliarda euro gjoba!
Next Article Zbulohet shkaku i vdekjes së ish-të dashurës së Balotellit, Tabby Brown

Stay Connected

FacebookLike
TwitterFollow
YoutubeSubscribe
TelegramFollow
- Advertisement -
Ad imageAd image

Latest News

Kasami merrë mbështetje në Malësinë e Tetovës, premton më shumë projekte se deri tani
Maqedoni
Menduh Thaçi mobilizon strukturat e PDSH-së në Zhelinë: Koha është për veprim dhe unitet!
Maqedoni
Elmazi: VLEN tregoi sot unitetin shqiptar, jemi krah për krah për Sarajin!
Maqedoni
Kandidati i VLEN për Tearcë, Daut Memishi takon partinë turke TDP dhe deputetin Bejxhan Iljazin: Më 19 tetor vjen ndryshimi
Maqedoni

Ndalohet ribotimi i përmbajtjes (lajmeve dhe të gjitha shkrimeve të tjera) pa lejen me shkrim të portalit “Argument”.

Quick Link

  • Editorial
  • Analiza
  • Rekomanduar

Sign Up for Our Newsletter

Subscribe to our newsletter to get our newest articles instantly!

© 2024 ArgumentMK - . All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?