By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
Argument-MKArgument-MK
  • Balllina
  • Maqedoni
  • Shqipëri
  • Ekonomi
  • Bota
  • Analiza
  • Kronika
  • Showbizz
  • Sport
  • + Më tepër
Reading: Speca të mbushur ndryshe nga pesë përbërës me të cilët nuk gaboni
Share
Notification Show More
Font ResizerAa
Font ResizerAa
Argument-MKArgument-MK
  • Editorial
  • Analiza
  • Rekomanduar
  • Balllina
  • Maqedoni
  • Shqipëri
  • Ekonomi
  • Bota
  • Analiza
  • Kronika
  • Showbizz
  • Sport
  • + Më tepër
Follow US
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Argument-MK > Blog > Kuzhina > Speca të mbushur ndryshe nga pesë përbërës me të cilët nuk gaboni
Kuzhina

Speca të mbushur ndryshe nga pesë përbërës me të cilët nuk gaboni

admin
Last updated: 13/08/2024 08:15
By admin 2 Min Read
Share
SHARE

Specat e mbushur janë një pjatë që pëlqehet nga shumëkush, por në përgatitje mund të bëhen shumë gabime

Mbushja e tyre mund të jetë e larmishme për ta bërë një vakt të shëndetshëm dhe të shijshëm.

Shijet e specave të pjekur, pulës, pestos, quinoas dhe djathit të shkrirë përzihen në mënyrë të përkryer në këtë darkë të shpejtë dhe të lehtë.

Për këtë vakt të shëndetshëm plot shije ju nevojiten vetëm pesë përbërësit e listuar.

Nuk mund të gabosh në asnjë hap të përgatitjes dhe gjëja më e ndërlikuar është prerja e pulës. Përbërësi kryesor i kësaj pjate është pesto, e cila jo vetëm që i jep shumë shije “të gjelbër”, por edhe lidh bukur përzierjen me të cilën do të mbushni specat

Kjo recetë është ideale për planifikim javor sepse mund të përdorni pulën e gatuar ose të pjekur një ditë më parë. Shërbejini specat e mbushur me pulë, quinoa, pesto e djathë me bukë të thekur ose patate furre ose patate të ëmbla, transmeton Telegrafi.

Përbërësit:

▪ 6 speca (nga dy të kuqe, të verdhë dhe jeshile)
▪ 2 copa gjoks pule, të ziera ose të pjekura dhe të copëtuara
▪ 180 gr mozzarella e grirë
▪ 185 gr quinoa, e gatuar
▪ 175 g pesto

- Advertisement -
Ad imageAd image

Përgatitja:

1. Ngroheni furrën në 220 gradë.
2. Lani specat dhe vendosini në copa në një tepsi derisa të fillojnë të zbuten.
3. Nxirrni nga furra dhe i lini mënjanë.
4. Uleni temperaturën në 175 gradë.
5. Në një enë përziejmë pulën e grirë me 2/3 e djathit, peston dhe kuinoan.
6. Pritini specat në gjysmë dhe hiqni farat. Mbushni çdo spec me përzierjen dhe spërkatni me djathë.
7. Piqini për 10 minuta dhe shërbejini menjëherë, me një pjatë anësore sipas dëshirës tuaj.

Ju bëfshin mirë.

- Advertisement -
Ad imageAd image

You Might Also Like

Ajvar i përkryer: Receta e detajuar për shije unike

Pastë vegjetariane me krem arrash dhe perime të freskëta

Katrorka çokollate me lajthi

Recetë për akullore me banane dhe kos të përgatitur në shtëpi: Ëmbëlsirë për ditët e verës së tmerrshme

Fileto pule me limon dhe rozmarinë, me perime të pjekura

Share This Article
Facebook Twitter Whatsapp Whatsapp LinkedIn Email Copy Link Print
Previous Article Çmenduria e fundit e arabëve, 1 miliardë euro për Vinicius
Next Article Sulmi kibernetik ndaj ekipit të Trump, si hakerat morën email-in e republikanit Roger Stone për të mashtruar zyrtarët në fushatë

Stay Connected

FacebookLike
TwitterFollow
YoutubeSubscribe
TelegramFollow
- Advertisement -
Ad imageAd image

Latest News

Kasami merrë mbështetje në Malësinë e Tetovës, premton më shumë projekte se deri tani
Maqedoni
Menduh Thaçi mobilizon strukturat e PDSH-së në Zhelinë: Koha është për veprim dhe unitet!
Maqedoni
Elmazi: VLEN tregoi sot unitetin shqiptar, jemi krah për krah për Sarajin!
Maqedoni
Kandidati i VLEN për Tearcë, Daut Memishi takon partinë turke TDP dhe deputetin Bejxhan Iljazin: Më 19 tetor vjen ndryshimi
Maqedoni

Ndalohet ribotimi i përmbajtjes (lajmeve dhe të gjitha shkrimeve të tjera) pa lejen me shkrim të portalit “Argument”.

Quick Link

  • Editorial
  • Analiza
  • Rekomanduar

Sign Up for Our Newsletter

Subscribe to our newsletter to get our newest articles instantly!

© 2024 ArgumentMK - . All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?