By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
Argument-MKArgument-MK
  • Balllina
  • Maqedoni
  • Shqipëri
  • Ekonomi
  • Bota
  • Analiza
  • Kronika
  • Showbizz
  • Sport
  • + Më tepër
Reading: “Sync” i Chrome do të ndalojë së funksionuari nëse nuk e përditësoni shfletuesin
Share
Notification Show More
Font ResizerAa
Font ResizerAa
Argument-MKArgument-MK
  • Editorial
  • Analiza
  • Rekomanduar
  • Balllina
  • Maqedoni
  • Shqipëri
  • Ekonomi
  • Bota
  • Analiza
  • Kronika
  • Showbizz
  • Sport
  • + Më tepër
Have an existing account? Sign In
Follow US
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Argument-MK > Blog > Teknologji > “Sync” i Chrome do të ndalojë së funksionuari nëse nuk e përditësoni shfletuesin
Teknologji

“Sync” i Chrome do të ndalojë së funksionuari nëse nuk e përditësoni shfletuesin

admin
Last updated: 29/01/2025 21:00
By admin 2 Min Read
Share
SHARE

Google ka njoftuar se sinkronizimi i Chrome – i cili sinkronizon shënimet, zgjerimet dhe të dhënat e tjera të shfletimit midis shfletuesit tuaj dhe llogarisë Google – do të ndalojë së funksionuari nëse e lini Chromen të mos përditësohet për një periudhë të gjatë.

Lajmi i mirë është se kërkesa është mjaft e ulët: Chrome duhet thjesht të ketë qenë i përditësuar brenda katër viteve të fundit për të vazhduar të sinkronizohet.

Kompania nuk ka konfirmuar një numër të caktuar versioni për ndërprerjen e mbështetjes, vetëm që sinkronizimi “do të ndalojë së funksionuari në versionet e Chrome që janë më shumë se katër vjet të vjetra”. Ky ndryshim do të hyjë në fuqi diku në fillim të vitit 2025.

Nëse versioni juaj i shfletuesit është shumë i vjetër, duhet të prisni të shihni një nga këto dy mesazhe gabimi “Përditësoni Chrome për të filluar sinkronizimin” ose “Përditësoni Chrome për të vazhduar përdorimin e të dhënave të Chrome në llogarinë tuaj Google”.

Google ka filluar tashmë të ulë rëndësinë e sinkronizimit të Chrome duke sinkronizuar fjalëkalimet, adresat dhe detajet e pagesave automatikisht kur kyçeni në Chrome, pa kërkuar që ju të mundësoni veçmas funksionin e sinkronizimit.

Historia e shfletimit, shënimet dhe zgjerimet do të vazhdojnë të ndahen vetëm kur sinkronizimi të jetë aktivizuar.

You Might Also Like

Xreal hap porositë paraprake për syzet Aura Android XR, çmimi nis nga 1,279 dollarë

Kompania franceze Sesterce planifikon ndërtimin e një qendre të madhe të të dhënave në Finlandë, investim që pritet të kalojë 10 miliardë euro

Përdoruesit në BE do të presin ende për Siri AI, Apple ka një strategji interesante

Departamenti i Drejtësisë i SHBA-së urdhëron përdorimin e termit “superinteligjencë” në vend të “inteligjencës artificiale”

Apple përgatit aplikacionet për iPhone Duo para lansimit: vendos rregulla të reja për zhvilluesit

Share This Article
Facebook Twitter Email Print
Previous Article Tatimi mbi të Ardhurat / Si të plotësoni deklaratën e statusit personal
Next Article Abdixhiku premton fitore në Prizren dhe zhvillim të shpejtë për Kosovën

Stay Connected

FacebookLike
TwitterFollow
YoutubeSubscribe
TelegramFollow
- Advertisement -
Ad imageAd image

Latest News

Mevlan Ademi në krah të studentëve të Tiranës: Solidaritet me protestuesit apo distancim nga politika e Ramës?
Maqedoni TOP LAJM
Gruda garanton që Ligji për Specialen është shkruar siç duhet: Këtu do jemi, do t’i shohim efektet e tij
Kosovë
Mickoski: Qeveria e mëparshme i bëri ndryshimet kushtetuese kriter për anëtarësimin në BE, pasi paraprakisht e ndryshoi emrin
Maqedoni
“Avni Rustemi do të jetojë”, Tedi Blushi për reformën territoriale: Rama kërkon të zhdukë Libohovën nga harta
Shqipëri

Ndalohet ribotimi i përmbajtjes (lajmeve dhe të gjitha shkrimeve të tjera) pa lejen me shkrim të portalit “Argument”.

Quick Link

  • Editorial
  • Analiza
  • Rekomanduar

Sign Up for Our Newsletter

Subscribe to our newsletter to get our newest articles instantly!

© 2026. ANET.COM.MK - All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?