By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
Argument-MKArgument-MK
  • Balllina
  • Maqedoni
  • Shqipëri
  • Ekonomi
  • Bota
  • Analiza
  • Kronika
  • Showbizz
  • Sport
  • + Më tepër
Reading: E lehtë, e lëngshme dhe e shijshme: Recetë për musaka me kungullesha
Share
Notification Show More
Font ResizerAa
Font ResizerAa
Argument-MKArgument-MK
  • Editorial
  • Analiza
  • Rekomanduar
  • Balllina
  • Maqedoni
  • Shqipëri
  • Ekonomi
  • Bota
  • Analiza
  • Kronika
  • Showbizz
  • Sport
  • + Më tepër
Follow US
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Argument-MK > Blog > Kuzhina > E lehtë, e lëngshme dhe e shijshme: Recetë për musaka me kungullesha
Kuzhina

E lehtë, e lëngshme dhe e shijshme: Recetë për musaka me kungullesha

admin
Last updated: 07/04/2025 10:26
By admin 1 Min Read
Share
SHARE

Për ata të cilëve u është mërzitur patatja me mish, është zëvendësim i shkëlqyeshëm!

Musaka e përgatitur në këtë mënyrë është shumë e lehtë, e lëngshme dhe e shijshme

1. Në tigan qitni pak vaj dhe lëreni të nxehet. Pritni imët qepën, ndërkaq karotën grijeni në rende dhe qiteni në vajin e nxehur që të fërgohet.

2. Kur qepa dhe karota të zbuten, shtoni mishin e bluar dhe fërgojeni derisa mishi të mos humbë ngjyrën e trëndafiltë (10 min.). Qitni erëza dhe piper sipas shijes dhe shtoni qepën e grirë. Të gjitha përzieni mirë. Ndizeni furrën e shporetit që të nxehet në 200 gradë.

3. Gjatë asaj kohe lani kungulleshat dhe pritni në rrathë. Kungulleshave qitni erëza. Gjysmën e kungulleshave radhisni në enë për pjekje, të cilën duhet ta lyeni shumë pak me vaj. Sipër kungulleshave qitni shtesën nga mishi i bluar dhe radhisni pjesën tjetër të kungulleshave. Mbuloni me kapak dhe lini të piqen.

Pas 40 minutave musakasë qitni sipër përbërjen nga vezët, qumështi, ajka e thartë, erëzat dhe kthejeni sërish në furrë për 20 minuta që të piqet në 150 gradë celsius, pa e mbyllur me kapak.

Shërbejeni të ngrohtë me pak ajkë të thartë!

You Might Also Like

Ajvar i përkryer: Receta e detajuar për shije unike

Pastë vegjetariane me krem arrash dhe perime të freskëta

Katrorka çokollate me lajthi

Recetë për akullore me banane dhe kos të përgatitur në shtëpi: Ëmbëlsirë për ditët e verës së tmerrshme

Fileto pule me limon dhe rozmarinë, me perime të pjekura

Share This Article
Facebook Twitter Whatsapp Whatsapp LinkedIn Email Copy Link Print
Previous Article Ndalohet një person nga Kumanova i cili drejtonte makinën në gjendje të dehur
Next Article Siljanovska-Davkova: Vendi im, në botën gjithnjë e më të fragmentuar, mbetet fuqishëm i përkushtuar në multilateralizmin efektiv, me KB-në në qendrën e vet

Stay Connected

FacebookLike
TwitterFollow
YoutubeSubscribe
TelegramFollow
- Advertisement -
Ad imageAd image

Latest News

Kasami merrë mbështetje në Malësinë e Tetovës, premton më shumë projekte se deri tani
Maqedoni
Menduh Thaçi mobilizon strukturat e PDSH-së në Zhelinë: Koha është për veprim dhe unitet!
Maqedoni
Elmazi: VLEN tregoi sot unitetin shqiptar, jemi krah për krah për Sarajin!
Maqedoni
Kandidati i VLEN për Tearcë, Daut Memishi takon partinë turke TDP dhe deputetin Bejxhan Iljazin: Më 19 tetor vjen ndryshimi
Maqedoni

Ndalohet ribotimi i përmbajtjes (lajmeve dhe të gjitha shkrimeve të tjera) pa lejen me shkrim të portalit “Argument”.

Quick Link

  • Editorial
  • Analiza
  • Rekomanduar

Sign Up for Our Newsletter

Subscribe to our newsletter to get our newest articles instantly!

© 2024 ArgumentMK - . All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?