By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
Argument-MKArgument-MK
  • Balllina
  • Maqedoni
  • Shqipëri
  • Ekonomi
  • Bota
  • Analiza
  • Kronika
  • Showbizz
  • Sport
  • + Më tepër
Reading: Marinada që e bën mishin të shkrihet në gojë
Share
Notification Show More
Font ResizerAa
Font ResizerAa
Argument-MKArgument-MK
  • Editorial
  • Analiza
  • Rekomanduar
  • Balllina
  • Maqedoni
  • Shqipëri
  • Ekonomi
  • Bota
  • Analiza
  • Kronika
  • Showbizz
  • Sport
  • + Më tepër
Follow US
  • Advertise
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
Argument-MK > Blog > Kuzhina > Marinada që e bën mishin të shkrihet në gojë
Kuzhina

Marinada që e bën mishin të shkrihet në gojë

admin
Last updated: 23/05/2025 08:43
By admin 2 Min Read
Share
SHARE

Truqe fenomenale për mishin më të shijshëm

Me këtë marinadë mishi do të bëhet i shijshëm, i butë dhe do t’ju shkrihet në gojë!

Me siguri nuk jeni gjithmonë të kënaqur me cilësinë e mishit të cilin e keni blerë, aq më parë që atë do ta vëreni pasi që ta “shtypni” për të bërë do farë bërxollash.

Mishi ju duket i fortë dhe i ashpër dhe brengoseni që do të jetë i tillë edhe kur të zihet dhe të gatuhet për t’u ngrënë.

Për të mos ju ndodhur kjo, aplikoni disa nga këto truqe:

▪ Bërxollat piqni bashkë me një fetë molle, ananasi apo dardhe. Me pemë mbuloni mishin dhe lëngjet e tyre do ta çlirojnë dhe zbusin, ndërkaq mishi do të thithë lëngjet, do të zbutet dhe do të bëhet i shijshëm.

▪ Një natë para pjekjes lëreni mishin në marinadë molle, hudhre dhe vaji të ullirit. Futeni në frigorifer gjithë natën. Marinada do ta zbusë dhe do ta bëjë pakrahasueshëm më të shijshëm dhe më të lëngshëm.

▪ Gjysmë ore para se t’i piqni bërxollat, mbani në lëng limoni,sepse lëngu i limonit do t’i “lajë” në mënyrën më të mirë.

- Advertisement -
Ad imageAd image

▪ Disa minuta para pjekjes qitni sipër mishit lëng të ëmbël të gazuar, thajeni para pjekjes dhe qitni piper. Kështu do ta bëni mishin më të butë dhe më të lëngshëm.

You Might Also Like

Ajvar i përkryer: Receta e detajuar për shije unike

Pastë vegjetariane me krem arrash dhe perime të freskëta

Katrorka çokollate me lajthi

Recetë për akullore me banane dhe kos të përgatitur në shtëpi: Ëmbëlsirë për ditët e verës së tmerrshme

Fileto pule me limon dhe rozmarinë, me perime të pjekura

Share This Article
Facebook Twitter Whatsapp Whatsapp LinkedIn Email Copy Link Print
Previous Article Si ta çosh burrin te terapisti – pa u grindur!
Next Article “Veç je femër se me qenë mashkull ndryshe do kishim folur unë e ti”, debat i ashpër mes Robert Berishës dhe Afërdita Paqaradës në emision

Stay Connected

FacebookLike
TwitterFollow
YoutubeSubscribe
TelegramFollow
- Advertisement -
Ad imageAd image

Latest News

Kasami merrë mbështetje në Malësinë e Tetovës, premton më shumë projekte se deri tani
Maqedoni
Menduh Thaçi mobilizon strukturat e PDSH-së në Zhelinë: Koha është për veprim dhe unitet!
Maqedoni
Elmazi: VLEN tregoi sot unitetin shqiptar, jemi krah për krah për Sarajin!
Maqedoni
Kandidati i VLEN për Tearcë, Daut Memishi takon partinë turke TDP dhe deputetin Bejxhan Iljazin: Më 19 tetor vjen ndryshimi
Maqedoni

Ndalohet ribotimi i përmbajtjes (lajmeve dhe të gjitha shkrimeve të tjera) pa lejen me shkrim të portalit “Argument”.

Quick Link

  • Editorial
  • Analiza
  • Rekomanduar

Sign Up for Our Newsletter

Subscribe to our newsletter to get our newest articles instantly!

© 2024 ArgumentMK - . All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?